keskiviikko 26. elokuuta 2015

Rakkauden insinöörit (14pv katseluaikaa jäljellä)

"Kun käsi on kuumalla liedellä,
sekunti tuntuu ikuisuudelta.
Mutta kun puhut rakastamallesi tytölle,
tunti tuntuu sekunnilta.
Sitä on suhteellisuus."
- Albert Einstein

Rakkauden insinöörit -dokumentti on katsomisen arvoinen. Se on hauska kuvaus siitä kuinka insinöörit lähtevät tieteen keinoin etsimään itselleen kauniimpaa puoliskoa.

Deitti ylitti odotukset


Itseä jäi dokumentista mietityttämään, kun eräs sinkkupojista oli treffeillä ja treffien lopuksi tyttö sanoi "nämähän meni paremmin kuin odotin". Poika otti tämän lausahduksen negatiivisesti, eikä ollut siksi tyttöön enää yhteydessä.

Itse koen, että jos sanon noin, se on positiivinen huomautus. Onko muka jotain parempaa, kuin yllättyä positiivisesti treffikumppanistaan ja treffeistä. Jos menee paremmin kuin odotti, se on hyvä asia. Silloin toinen on ylittänyt odotuksesi. En ymmärrä miten siitä saa väännettyä negatiivisen asian.

Matalat odotukset kannattaa


Mielestäni on jopa fiksua mennä ensitreffeille matalien odotuksien kanssa, jotta toisella on mahdollisuus ylittää ne. Jos odotukset eivät täyty tai ylity, treffit ovat pettymys ja todennäköisesti tuttavuus jää siihen.

Jos tyttö siis sanoo sinulle deittien päätteeksi, että meni paremmin kuin hän odotti, kutsu hänet ihmeessä toisille deiteille, jos itsekin tykkäsit hänestä ja viihdyit hänen seurassaan. Odotusten ylittäminen on positiivinen asia eikä siis pätevä hylkäyksen peruste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.