torstai 26. maaliskuuta 2015

Temptation Island Suomi - tylsää ryyppäämistä

Mä niin odotin tätä sarjaa. Mä odotin siitä lähtien kun näin ekat jenkkikaudet. Valitettavasti se mitä pelkäsin toteutui. Suomalainen versio pilasi intoni tähän formaattiin. En sitten tiedä olenko minä muuttunut niin paljon tässä vuosien saatossa (mitä epäilen, sillä kyllä monet muut parisuhderealityt koukuttaa pahastikin) vai mikä tässä suomalaisessa versiossa on mennyt pieleen. Ehkä pariskunnat yksinkertaisesti ovat tylsiä. Tai sinkut ovat tylsiä. Tai molemmat.

Tämä yksi parihan oli eronnut jo ennen kuvausten alkua. Siinä parissa ei ole mitään jännitettävää pysyykö ne yhdessä vai ei, sillä ei sillä ole mitään väliä. Jokainen katsojakin varmaan oli alusta alkaen sitä mieltä, että parempi, että ovat erossa. Miksi tuollainen pari otetaan mukaan? Sen parin miestähän viettelys on vienyt jo aiemminkin. Ei siihen mitään trooppista saarta ja isoa kasaa sinkkuja tarvita.

Kaiken lisäksi tämän pariskunnan (jos heitä nyt pariskunnaksi voi edes kutsua) puoliskot valitsee jatkuvasti saman sinkun treffeille. Siis oikeasti! Ette te voisi katsojan elämästä enemmän tylsää tehdä. Me ollaan nähty teidät jo treffeillä. Kaksi kertaa! Ei jaksais enää kolmatta.

Mitä viettelystä se on, jos jumahtaa ensimmäiseen joka tulee vastaan. Sitä näkee ihan tarpeeksi jo tosielämässä. Jumitetaan heti ensimmäisen kanssa, joka viitsii sua katsella. Siinä ei ole välttämättä mitään tekemistä sen kanssa, että sovitaan yhteen. Kunhan joku on mun kanssa, se riittää. Mutta kun ei riitä! Nyt on tarkoitus löytää ”se oikea”, jos näin kulunutta termiä viitsii edes käyttää tässä yhteydessä.

Roudataan neljä pariskuntaa trooppiselle saarelle, hankitaan heille kasa sinkkuja ja mitä käy? Sehän olisi näköjään riittänyt, että olisi tuotu jokaiselle yksi sinkku. Suomalaisilta puuttuu nähtävästi puhdasta seikkailun- ja kokeilunhalua.

Minulla sitä seikkailun- ja kokeilunhalua valitettavasti on ollut, vaikken edes missään viettelysten saarella ole ollut. Valitettavasti siksi, että ei ne parisuhteet (loputtomiin) sellaista kestä. Ei, vaikka vieraissa juokseminen olisikin sallittua.

Odottamani draama puuttuu vielä täysin Temptation Island Suomesta. Silmänruoka… jaa, miten sen nyt ottaa. Pariskuntien kauniimmat puoliskot Krista ja Rita ovat kyllä silmänruokaa, mutta kukaan muu ei ole sieltä silmääni iskenyt.

Suomalaiset tekivät tästä sarjasta kolmen viikon ruotsinlaivaristeilyn: ryypätään joka ilta, miehet pukeutuu naisiksi ja naiset haluaa leikkiä jääpalaleikkiä. Hohhoijaa.

Odotin draamaa, suuria tunteita, himoa, ihastumista, rakastumista, mutta unohdin että kyseessä ovat känniset suomalaiset. Vaikka heidät lennättää tropiikkiin ei se meno miksikään muutu. Känninen suomalainen on känninen suomalainen ihan sama missä päin maailmaa se on.

P.S. Kyllä, minulla on oikeus valittaa, sillä hain sarjaan. Uskon, että yksi syy siihen, miksi minua ei valittu on se, etten juo alkoholia. Ihmiset on niin paljon helpompi saada sekoilemaan kännissä. Valitettavasti tämä tyttö osaa sekoilla selvänäkin.

P.P.S. Tottakai minua harmittaa, ettei minua valittu. Mutta toisaalta olen erittäin tyytyväinen, etten päässyt tuonne saarelle pilaamaan nykyistä parisuhdettani. Niin kuin poikien puolella jatkuvasti hoetaan: "Liha on heikkoa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.