maanantai 9. maaliskuuta 2015

Älä rakastu toiseen renttuun - ei ne mihinkään vaihtamalla parane!

Minulla oli reilun 13 kuukauden sisällä neljä aktiivista nettideittailuvaihetta, jotka kaikki päättyivät kumppanin löytymiseen. Ensimmäisestä kerroinkin viime kerralla. Silloin lankesin heti ensimmäiseen mielenkiintoiseen tapauksen. Romanssi oli kiihkeä, mutta lyhyt, ja loppu tuskallinen. Tuo suhde myös aiheutti avioliittoni kaatumisen, mikä tietenkin vain lisäsi prosessin tuskaa. Opin tuosta jutusta kuitenkin todella paljon.

Toinen nettideittailuvaihe


En kuitenkaan jäänyt pitkäksi aikaa laakereilleni makaamaani, mutta tällä kertaa valikoin käyttämäni palvelut hieman paremmin. Liityin Eliittikumppaneihin, mutta tuo hupi jäi erittäin lyhytaikaiseksi, sillä minut heitettiin sieltä ulos ilman mitään varoitusta. Kun kimpaannuin ja lähdin syytä peräämään, selityksesi sain, että olivat kokeneet, etten olisi etsimässä kumppania tositarkoituksella. Onneksi antoivat rahani takaisin, jotka olin jäsenyydestä maksanut. En kyllä olisikaan luovuttanut ennen kuin maksoivat, sillä irtisanominen oli perusteeton.

Päädyin sitten Suomi24 Treffeihin, josta tulikin suosikkisivustoni, ja kävin aktiivisesti treffeillä parin viikon ajan. Tästä vaiheesta opin sen, ettei kannata paljastaa henkilöllisyyttään ennen treffejä, ettei mies pääse lukemaan blogeja netistä. On todella epämiellyttävää olla treffeillä, kun toinen kuvittelee tietävänsä sinusta kaiken ja tuntevansa sinut jo.


Nuo treffit päättyivät lyhyeen. Lauantai-ilta oli kuitenkin vielä nuori ja kun kerran olin lähellä, soitin sydämeni särkeneen miehen kaverille, että voisinko tulla käymään. Minun piti palauttaa hänelle hänen kaverinsa luokseni jättämät tavarat. Lopulta päädyin avautumaan hänelle kaverinsa teoista ja kertomaan nettideittikokemuksistani. Hän kuunteli kiltisti vuodatustani ja paljasti sen päätteeksi olevansa kiinnostunut minusta. Se deittailuvaihe loppui sitten siihen.

Toisen rentun nurkissa


Koska olin avioeron seurauksena asunnoton, päädyin noin kuukauden seurustelun jälkeen asumaan tämän uuden miehen luokse. Olen hänelle kyllä ikuisesti kiitollinen tästä, sillä minulla ei ollut mitään muutakaan paikkaa mihin mennä. Tietenkin suhteen alkuvaiheessa tuo idea tuntui myös hyvältä...

Suhde alkoi kuitenkin takkuamaan erittäin nopeasti, mutta sinnittelimme reilut neljä kuukautta, kunnes totesimme lopulta, että annetaan olla. Jäin kuitenkin asumaan miehen luokse eron jälkeen vielä neljäksi kuukaudeksi kunnes pääsin muuttamaan vihdoin omaan kotiin.

Itseasiassa ehdimme molemmat aloittaa seurustelunkin uuden kumppanin kanssa, ennen poismuuttoani. Se vasta epämiellyttävää olikin. Mutta tuosta kolmannesta nettideittivaiheesta lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.