torstai 19. maaliskuuta 2015

Nettideittailua kesällä - Unelmatreffit meren äärellä

Kun olin testannut pari renttua (eka, toka) ja yhden hullun, päätin, että nyt saa riittää. Pistin tiukemmat kriteerit sille mitä olen hakemassa enkä lähtenyt enää niin helposti treffeille.

Kolmas nettideittailuvaihe sijoittui kesään ja se olikin tavallaan hankalaa aikaa treffailla. Kesällä monet ovat mökillä tai reissussa eivätkä normaalissa arjessa. Toisaalta kesä antaa mahdollisuuksia treffien suhteen enemmän kuin talvi.

Unelmatreffit


Yhdet ihanat treffit olivat meren äärellä. Tapasimme Hietaniemen rannalla, mutta jatkoimme siitä pian matkaa kävellen merenrantaa läheiseen puistoon. En tiennyt yhtään mitä miehellä oli mielessä, mutta kun pääsimme puistoon hän kaivoi repustaan esiin kaksi riippumattoa ja siinä vaiheessa tämä tyttö oli myyty. Rakastan riippumattoilua.

Hän näppäränä miehenä ripusti riippumatot ja pian jo makoilimme omissa riippumatoissamme ihaillen  lehtipuiden lomasta pilkottavaa sinistä taivasta ja aurinkoa. Oli aivan ihanaa! Nuo olivat ehdottomasti parhaat treffit siihen mennessä.

Herrasmies tarjoaa


Plussaa mies sai myös siitä, että hän tarjosi minulle sekä luomujääteen että jäätelön jäätelökioskista. Luksusta. Kerrankin herrasmies oikealla tavalla.

Tykkäsin kyllä, että tarjottiin. Ensin kyllä yritin sinnikkäästi kieltäytyä, ja itseasiassa kieltäydyinkin jääteestä. Mutta lopulta hän osti kaksi ja antoi vain toisen minulle. Käyhän se noinkin.

Se jokin jäi puuttumaan


Siinä miehessä oli kyllä kaikki kohdallaan. Ainakin kaikki se, mitä ehdin niiden ensimmäisten treffien aikana todeta. Treffit olivat erittäin mukavat ja juttua riitti, mutta se jokin puuttui. Jokin tärkeä palanen puuttui. Sanotaanko nyt sitä sitten vaikka seksuaaliseksi jännitteeksi.

Emme tavanneet enää uudestaan, mutta treffit kyllä jäivät mieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.