maanantai 18. huhtikuuta 2016

Amerikan unelmavävy ihastuttaa

Amerikan unelmavävy alkaa olla loppusuoralla. Jos et ole vielä katsonut ohjelmaa, kausi on vielä kuuden päivän ajan katsottavissa toisesta jaksosta alkaen Katsomossa.

Itse jäin koukkuun tähän realityyn. Jenkkimiehet vaikuttivat minusta alkuun - en parempaa termiä keksi tähän hätään - jenkeiltä. Mutta nyt sekä Erick että Tom ovat voittaneet sympatiani puolelleen. Jesse on edelleen jotenkin liian sliipattu minun makuuni.

Ohjelmassa esiintyvät naiset olivat mielestäni ihanan tavallisia. Toki poikkeus aina vahvistaa säännön.

Oikeasti kyllä jännitän nyt kenet miehet valitsevat viimeisessä pudotuksessa. Tomille ja Erickille mulla on suosikit, mutta vaikea sanoa, mitä miesten pään sisällä liikkuu. Ohjelman leikkauksella on kuitenkin iso rooli siinä millainen kuva katsojalle kustakin muodostuu.

Ihan kaikkea mitä ohjelmassa on tehty en allekirjoita. Itse en esimerkiksi olisi innostunut siitä, että ensitreffit on vaahtokylvyssä. Olisi mielenkiintoista tietää, kenen idea se oli. Jesselle se kyllä varmasti sopi, sillä hän pääsi heti näkemään deittikumppaninsa bikineissä ja hiplaamaan heitä. En nyt sitten tiedä onko se ohjelman vai Jessen vika, että mielikuvani hänestä on limainen.

Jännä nähdä tuleeko ohjelmasta toista tuotankokautta. Voisihan niitä unelmavävyjä löytyä muualtakin päin maailmaa. Se, että unelmaminiöitä haetaan idästä, taitaa olla jo niin vanha juttu, että siitä on turha tehdä ohjelmaa.

Miehen kanssa vitsailtiin, että voitais molemmat hakea itsellemme uusi kumppani Japanista. Myös man made in China kävisi minulle. Mitä vinommat silmät, sen parempi. Amerikan unelmavävyistä Erickillä on silmät minun makuuni. Harmi kun onnelliseen parisuhteeseen vaaditaan muutakin kuin vain kauniit silmät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.