perjantai 31. tammikuuta 2014

Videoita ja nettiseminaareja parisuhteesta

Aiemmin kerroin Väestöliiton Tunnekeskeisestä parisuhdekurssista.

Itseasiassa en käynyt tuota kurssia koskaan loppuun saakka. Tarve katosi, kun silloinen mies katosi rinnaltani. Ongelmani katosivat hänen mukanaan.

Toivotaan nyt, ettei minun koskaan enää tarvitse palata tuon kurssin pariin. Mutta jos joskus tulee parisuhteessa ongelmia, niin olen kyllä sitä mieltä, että niihin tulee tarttua. Mitä pikemmin sen parempi.

Parisuhteen kehittäminen kiinnostaa


Uskalla Innostua -tiimi näyttää tällä hetkellä keskittyvän parisuhteen kehittämiseen ja olen seurannut heidän videoitaan ja nettiseminaarejaan parisuhteeseen liittyen.

Tässä muutamia linkkejä, joihin kannattaa tutustua, mikäli oman parisuhteen kehittäminen kiinnostaa. Ja miksei kiinnostaisi! Minusta jokaisen, joka on parisuhteessa, tulisi olla kiinnostunut suhteensa kehittämisestä, sillä jos sitä ei kehitä eteenpäin, niin se on aivan varmasti pikku hiljaa kuolemassa pois. Nimimerkillä "kokemusta on..."

Parisuhteen pelot ja mörököllit -webinaari sopii mainiosti sinkuillekin, sillä siinä puhuttiin myös peloista, joita on sinkkuna, ja jotka voivat siten estää kokonaan parisuhteeseen pääsemisen.

Parisuhteen pelot ja mörököllit -webinaari

Avain parempaan parisuhteeseen -webinaari

Mikä saa aikaan toimivan parisuhteen? -video

6 konkreettista ajatusta parisuhteen kehittämiseen -video

Tätä ilman suhteenne ei kehity -video

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.