torstai 2. tammikuuta 2014

Onko kunnon treffit kuollut sukupuuttoon?

En ole käynyt paljoa treffeillä. Teininä ja nuorempana ei tullut treffailua harrastettua. Potentiaalisia poikaystäviä tapasi bileissä ja koulussa ja sitten sitä vain alettiin olee kun sopivan tapasi. Ja niitä sopivia tuntui riittävän tälle tytölle 12 ikävuodesta alkaen.

Ensimmäisen kunnon sinkkukauden, joka kuitenkin kesti lopulta alle kuukauden, koin vuosi sitten.

Olin 28-vuotias, enkä tiennyt mitä on olla sinkku. Mitä treffeillä tehdään? Ja ensinnäkin, miten treffeille pääsee?

Treffeille


Treffeille pääsy -ongelma ratkesi internetin avulla. Löysin nettideittipalstat ja potentiaalisia treffikumppaneita alkoi kertyä ja pääsin treffeille. Mutta millaisille treffeille!

Ensin sumplitaan päivää ja aikaa... Sitten sumplitaan mitä tehdään… Missä tavataan…

Treffeillä


Sumplimisen tuloksena oli päämäärätöntä kävelyä, jäätelönsyöntiä kaupungilla, kahvittelua kahvilassa, lasillisella baarissa, pirtelöllä hampurilaisbaarissa… Äh. Missä on oikeat treffit?

Oikeilla treffeillä tarkoitan nyt tietenkin suunniteltua ohjelmaa. Eikä mitään yhdessä suunniteltua ohjelmaa vaan sitä, että mies kutsuu, kertoo missä tavataan ja miten tulee valmistautua ja sitten ohjelma on yllätys.

Ohjelma voi sitten olla mitä vain: ruokailua ravintolassa, tanssimista, urheilua, seikkailua, kävelyä kauniissa paikassa, museokäynti… Mikä ikinä sitten sopii. Mitä mies kuvittelee, mistä nainen voisi tykätä.

Mistä toinen tykkää?


Ehkä ongelmana on, kun nettideittiä ei tunne niin hyvin. Eri asia olisi, jos deitti olisi tuttu työ- tai harrastusolosuhteita. Kun tuntisi toisen paremmin etukäteen, voisi olla helpompi suunnitella jotain ainutlaatuista ja unohtumatonta.

Vai tuleeko tämä ainutlaatuinen ja unohtumaton sitten toisilla treffeillä. Epäilen vahvasti…

Todennäköisyys ylipäänsä päästä niille toisille treffeille on häviävän pieni, jollei jotain vaikutusta tee ensimmäisillä treffeillä. Jos on tosissaan kiinnostunut, eikö kannattaisi vähän edes panostaa?

Jos ei sitten synkkaakaan, niin onpahan molemmilla sitten todennäköisesti ollut ainakin hauskaa, kun on tehty jotain tavallisesta poikkeavaa.

Vanhanaikainen laatunainen


Huomaan olevani jossain asioissa todella vanhanaikainen. Haluan, että mies tekee aloitteen asiassa kuin asiassa. Haluan, että mies kutsuu treffeille ja ehdottaa ohjelmaa. Haluan, että mies avaa oven, tarjoaa ja saattaa tytön kotiin, mikäli tämä sallii.

Haluan, että mies tekee kaikkensa viedäkseen tämän tytön sydämen. Osoittaa, että olen kaiken sen huomion arvoinen. Voin vakuuttaa, että kyllä olen ;-)

Tässä sydämessä riittää rakkautta ja intohimoa, välittämistä ja hoivaa, naurua, iloa ja nautintoa… Tällainen laatunainen on vain harvoin tarjolla ja vain yhdelle valitulle, joka oikeasti osaa arvostaa korkeaa laatua.

Kun saat mahdollisuuden, ja toteat olevasi oikeasti kiinnostunut, teethän kaikkesi? Mikään ei mielestäni ole niin ärsyttävää, kuin harmitella jälkikäteen tekemättömiä asioita.

Tartu hetkeen! Tartu tilaisuuteen! Toista tilaisuutta tuskin tulee…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.