lauantai 8. helmikuuta 2014

Tuppisuu, joka tuijottaa

Asioita, joista miehet eivät tykkää minussa:
  • katson heitä liikaa, eli heidän sanoillaan ilmaistuna "tuijotan"
  • puhun liian vähän
Nämä kaksi yhdistettynä: tuijotan sanattomana = ensimmäinen kriisin paikka

Tuijottaminen

Treffeillä minulla on tapana katsoa treffikumppaniani. Kyllä, ihan oikeasti. Treffeillä kaikista mieluiten katson treffikumppaniani. En halua mennä elokuviin, en halua mennä taidenäyttelyyn. Kaikista mieluiten istun jossain rauhallisessa paikassa ja juttelen. Outoa, eikö?

Ainakin miesten mielestä. He eivät yksinkertaisesti kestä katsettani. Kuulemma tuijotan. Hoh hoijaa. Seinääkö pitäisi katsoa? Sitä voin tuijottaa kotonakin, jos haluan.

Tuppisuuna

Sen lisäksi, että tuijotan, puhun myös liian vähän. Minun tulisi vuolaasti kertoa kaikki elämäni vaiheet ja tapahtumat, missä olen ollut, mitä olen tehnyt, millaisia edelliset suhteeni olivat...

Joo, kyllä, voin kertoa tämän kaiken. Mutta en ensi treffeillä, en toisilla treffeillä, en edes kolmansilla treffeillä. Kaikki tulee aikanaan, kun sen aika on. En halua kertoa elämäntarinaani ihmiselle, jota en tunne vielä kovin hyvin. Suojelen itseäni. En halua paljastaa kaikkia yksityiskohtia itsestäni, kun ei ole vielä varmaa, että välillemme syntyy ystävyyttä tai jotain syvempää.

Joten anteeksi siis, että minusta on mukava vain olla. Yksinkertaisesti vain olla. Nauttia toisen ihmisen läheisyydesta sanomatta mitään. Vain katsoa toista silmiin ja yrittää löytää yhteys hänen sieluunsa.

Jos yhteyttä ei löydy, voin jatkaa matkaani ja jatkaa etsimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.