torstai 9. huhtikuuta 2015

Aatami etsii Eevaa - tottakai alasti autiolla saarella

Ihmiset ovat kyllä todella rohkeita ja lähtevät näköjään mukaan ihan mihin tahansa. Ensitreffeille alasti ja niin että koko maailmalla on mahdollisuus nähdä.

Nyt kun on katsonut Ensitreffit alttarilla -formaattia, se on ehkä hieman vääristänyt odotuksia ensitreffejä kohtaan. Olin jotenkin pettynyt, kun tuolla autiolla saarella ei nähty mitään sielujen sympatiaa. Toki, Aatami etsii Eevaa -formaatissa ei olla käytetty niin paljon resursseja sopivien parien etsintään, joten oikeiden matchien löytyminen on epätodennäköisempää.

Aatami etsii Eevaa -formaatissa kyse on vain ensitreffeistä. Kuten kuka tahansa koskaan deittaillut tietää, ensitapaaminen voi olla loistava tai kamala, tai vielä todennäköisemmin jotain siltä väliltä.

Ihmisten tirkistelyhalu on varmasti suurin syy tämän sarjan katsomiseen. Melkein puoli miljoonaa oli parhaimmillaan katsonut ensimmäistä jaksoa. Mieskin suostui katsomaan ilman, että jouduin yhtään suostuttelemaan.

Hän innostuikin sarjasta sosiaalisena tutkimuksena. Tässä ensimmäisessä jaksossa kiltille beeta-miehelle kävi huonosti, kun arvonsa tunteva alfa-uros asteli paikalle ja saalisti naaraan itselleen (urosluokituksesta infoa).

Ensi kerralla ilmeisesti tiedossa kissatappelua, kun kaksi naista kilpailee miehestä. Mielenkiintoista nähdä miten siinä käy ja miten naisdeitti suhtautuu kilpasiskon ilmaantumiseen.

P.S. Käy tykkäämässä Onnellisesta parisuhteesta facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.