keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ensitreffit alttarilla jatkuikin vielä + Aatami etsii pian Eevaa

Olin niin murheissani, kun Ensitreffit alttarilla päättyi. Tai luulin sen päättyneen katsottuani kymmenennen jakson. Yllätys oli erittäin positiivinen kun kävin vilkaisemassa Katsomoa ja siellä olikin vaikka mitä materiaalia tullut vielä viimeisen jakson jälkeen. Katsoin sitten kaikki loppujaksot siltä istumalta, kun kerran mieskin oli poissa kotoa. Hän ei nimittäin kovin korkealle arvosta reality-innostustani.

Nämä viimeiset pätkät olivat juuri sitä mitä jäin sarjasta kaipaamaan eli mitä pareille nyt kuuluu. Nyt kun sen sain tietää, voin tyytyväisenä jatkaa elämääni ja odottaa uutta tuotantokautta. Niin siistiä!

Jos olisin sinkku laittaisin hakemusta ehdottomasti menemään.  Ok, ehkä sitä pitäisi hetki harkita kun kuitenkin ihan naimisiin saakka pitää mennä, mutta kyllä sarja oli mielestäni niin siististi toteutettu ja idea on loistava, niin miksei.

Toki minä nyt näitä miehiä olen löytänyt muutenkin, ihan aviomieheksikin saakka, mutta toki muutama asiantuntija voisi tehdä niin paljon parempaa työtä kuin minä. Siitä Esa ja Viola ovat loistava esimerkki. Miksei myös toki tämä toinen pari voisi onnistua salaatti- ja oliiviöljykinoista huolimatta.

Hauskinta päätösjaksossa oli nähdä kaikki kolmea paria yhdessä, ja huomata heidän pituuseronsa. Kun aikaisemmissa jaksoissa he olivat olleet vain pareittain, pituuteen ei kiinnittänyt mitään huomiota, mutta oikeasti pituuserot olivatkin melkoiset. Näköjään pituus oli myös ollut yksi kriteeri pareja yhdistäessä.

Nyt ei sitten muuta kuin odottamaan uutta Ensitreffit alttarilla tuotantokautta.

Lähtisitkö ensitreffeille alasti?


Mielenkiinnolla odotan myös jo ensi maanantaina alkavaa Aatami etsii Eevaa realityä, jossa ensitreffit tapahtuvat alasti. Odotukset Ensitreffit alttarilla -formaattia kohtaan olivat todella alhaalla, mutta tämä kyllä alittaa vielä nekin. Saa nähdä onko tässä nyt kyseessä kunnon roskaa. Vaikea kuvitella miten tämä olisi toteutettu jotenkin tyylillä. Paljonkohan ne näyttää meille television katsojille? Mies vain totesi, etten mä nyt kai sitäkin ala seuraamaan. En tietenkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.