keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Onko lusikassa nukkuminen pettämistä?

Temptation Island Suomi realityssä Jeren kumppani Nina kävi paidassa ja stringeissä nukkumaan sinkkumiehen kanssa. Voi olla, että tuossa makuuhuoneessa ei muuta tapahtunut kuin nukkumista, mutta silti se järkytti ainakin minua.

Mielestäni Jere ja Nina vaikuttivat niin ihanalta parilta, niin toisiinsa rakastuneilta ja sitten Nina meni tekemään tuollaista. Toki, hän itse sanoi, että on ok hakea lohtua toisen sylistä. Ei siis itse kokenut tehneensä mitään väärää ja soisi ilmeisesti poikaystävälleenkin nukkumisen toisen naisen kanssa.

Onko tässä sitten kyse siitä, että nuorempi polvi on jälleen edeltäjäänsä suvaitsevaisempi, sillä pikkusiskoni, joka on lähempänä kahta- kuin kolmeakymppiä, totesi myös, ettei myöskään nähnyt siinä mitään väärää. Hänestäkin olisi ok, jos hänen poikaystävänsä nukkuisi toisen naisen kanssa, tai jos hän nukkuisi toisen miehen kanssa seurustellessaan.

Minä olen ilmeisesti jotenkin vanhanaikainen tämän asian suhteen. Minusta ei todellakaan olisi ok, jos mieheni nukkuisi lusikassa jonkun toisen naisen kanssa, joka hinkkaisi alastomia pakaroitaan tämän haaroväliä vasten. Eikä minusta olisi ok, jos minä tekisin vastaavaa jonkun toisen miehen kanssa.

Kerran yksi mies pyysikin minua nukkumaan kanssaan päiväunia. Mieheni oli vielä läsnä samassa huoneessa. Kieltäydyin, mutta en mieheni takia, vaan sen takia, kun se tuntui minusta väärältä. Miksi käpertyisin toisen miehen kainaloon nukkumaan päiväunia?

Mielestäni myös naissinkkujen puolella järjestetty jääpalaleikki ensimmäisenä iltana rikkoi rajoja. Toki varmaan itselläkin rajat hämärtyisivät jos olisi tuolla viettelysten saarella. Mutta mielestäni pettämistä on muutakin kuin pelkästään ketun vierailu kolossa, vai miten asia tuossa ohjelmassa hienosti ilmaistiinkaan.

2 kommenttia:

  1. Kirjoitit tekstissäsi että "Mielestäni Jere ja Nina vaikuttivat niin ihanalta parilta, niin toisiinsa rakastuneilta ja sitten Nina meni tekemään tuollaista". He voivat hyvinkin olla todella rakastuneita toisiinsa, mutta jokaisessa suhteessa on erilaiset säännöt. Tunnen pareja, jotka rakastavat toisiaan, mutta elävät avoimessa suhteessa, jossa jopa seksi on sallittua muiden kanssa. Tietenkin asioista puhutaan avoimesti, eikä muiden sänkyyn hypitä salaa. Jos suhteessa ollaan sovittu, vaikka ilman sanoja, että nukkuminen toisen kanssa on kielettyä, se tuntuu kielletyltä. Pettämisen rajat ovat jokaisessa suhteessa erilaiset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Noora kommentistasi :-) Olet täysin oikeassa siinä, että joka suhteessa on omat sääntönsä ja rajansa. Mielestäni Jere vain on käyttäytynyt niin pidättyvästi eikä näyttänyt niin iloiselta tuon kohtauksen nähtyään, että koin rajan ylittyneen. Mutta voihan hyvin olla, että tuollainen on täysin sallittua heidän suhteessaan eivätkä he pikkusiskoni tapaan koe siinä mitään väärää.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.