tiistai 1. syyskuuta 2015

Parisuhde telkkariin?

Nyt on haku päällä - nimittäin tv-kanavilla erilaisille pariskunnille. Tarjolla olisi paratiisisaarta ja biletystä, laihdutusta ja ulkomaanmatkaa tai vaikeudet ja haasteet voittaneen rakkaustarinan kertomista koko kansalle.

Erota vai mennä naimisiin - kas siinä pulma


Temptation Island Suomi tulee taas. Suomen toiselle tuotantokaudelle haetaan nyt 20-40-vuotiaita ja lapsettomia pariskuntia ja sinkkuja.

Katso lisätietoja ja hae mukaan
http://www.livtv.fi/ohjelmat/temptation-island-suomi/2287-temptation-island-suomi-tulee-taas---hae-mukaan

Itse jätän tänä vuonna hakemuksen lähettämättä. En koe, että nykyinen uunituore parisuhteeni on tempparikoetuksen tarpeessa tällä hetkellä.

Parisuhde lihottanut?


Jos et ole rantakunnossa paratiisisaarta varten, ei hätää. Liv hakee myös laihdutettavia pareja.

Väsyttääkö nykyään pelkkä ajatuskin läheisyydestä ja kuumasta kanssakäymisestä? Kuluuko iltanne sohvalla röhnöttämisen ja vatsamakkaroiden kasvattamisen merkeissä? Nyt on aika palauttaa kipinä ja pudottaa kiloja!

Viime kauden Temptation Island Suomi ohjelmasta tuttu pari Aki ja Rita panevat pariskunnat kuntoon. Laihtumisen lisäksi houkuttimena on ulkomaanmatka - mitä enemmän pariskunta pudottaa kiloja, sitä pidemmälle kilometreissä pääsee reissuun.

Katso lisätietoja ja hae mukaan
http://www.livtv.fi/uutiset/livtv---ajankohtaista/2292-temptation-island-suomi--ohjelmasta-tutut-aki-ja-rita-panevat-pariskunnat-kuntoon---hakekaa-mukaan

Nykypäivän Romeo ja Julia?


Mielenkiintoisin mielestäni nyt olevista hauista on Nelosen:

Oletteko pariskunta, jonka rakkaustarina on herättänyt voimakkaita tunteita, jopa vastustusta? Suhteenne on voinut alkaa epätavallisissa olosuhteissa, sen kestävyyttä on epäilty tai sen on jopa toivottu epäonnistuvan.

Katso lisätietoja ja hae mukaan 

Mielenkiinnolla jään odottamaan tätä dokumentaarista tv-sarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.