perjantai 19. helmikuuta 2016

Temptation Island Suomen 2. tuotantokausi

Pian sitä taas mennään nuotion äärelle katsomaan videoita, jotka antavat ymmärtää kaiken väärin. Maaliskuussa nimittäin alkaa Temptation Island -ohjelman Suomen toinen tuotantokausi.

Suomen ensimmäistä tuotantokautta odotin niin innolla, mutta sitten petyin pahasti ohjelmaan. En jaksa livenäkään seurata ihmisten ryyppäämistä, saati sitten televisiosta. Lisäksi paria, joka oli eronnut jo ennen ohjelman kuvauksia, oli tylsä seurata.

Konseptiin taitaa kuulua, että ohjelmassa tulee olla yksi tuorehko pari, yksi pitkään yhdessä ollut pari jonka vaihtoehtoina on joko ero tai avioliitto, yksi eron partaalla oleva pari ja varmaankin sitten vielä yksi todella hyvännäköinen pari. Eron partaalla olevassa parissa on vain se ongelma, että jos parien haku tehdään kesällä ja ohjelma kuvataan loppuvuodesta, voi olla, että pari on jo päätynyt eroon ennen kuvausten alkua. Juuri näin kävi Suomen ensimmäisellä tuotantokaudella.

Miksi ohjelmaan halutaan eron partaalla oleva pari? Varmaankin siksi, että saataisiin jotain actionia aikaan sinkkujen ja parien kesken. Minusta kuitenkin olisi paljon jännittävämpää seurata niin sanotusti onnellisten pariskuntien kamppailevan houkutuksia vastaan kuin sellaisten, jotka on jo täysin kyllästyneitä siihen omaan kumppaniinsa.

Maaliskuussa sitten nähdään millaisia pareja paratiisisaarelle on tällä kertaa valittu. Iltasanomien sivuilta voit nyt jo nähdä tulevan tuotantokauden nais- ja miessinkkutarjonnan. Onhan ne komeita ja kauniita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.