maanantai 8. helmikuuta 2016

Parisuhde pelissä

Jälleen parisuhderealitystä nauttivaa hemmotellaan. Viikko sitten sunnuntaina alkanut Elämä pelissä vei minut heti mukanaan. Tällä kertaa aiheena on parisuhde ja rakkaus. Vastaava ohjelmakonsepti on toteutettu aiemmin eri teemoilla, muttei ole silloin minun haaviini tarttunut. Nyt tietenkin kiinnostuin heti, kun kyse oli parisuhteista.

Ohjelmassa mukava olevat parit ovat:

  • Lena Meriläinen ja Olli Tola
  • Toni Nieminen ja Heidi Nieminen
  • Ninja Sarasalo ja Yoshiki Tamura
  • Wilma Schlizewski ja Olli Väätäinen

Mielestäni on rohkeaa julkisuudessa muutenkin olevilta pareilta lähteä setvimään parisuhteensa ongelmia televisioon. Toki, joku voi sillä tavoitella julkisuutta, ja sitten tietenkin on se näkökanta, että tämä on vain käsikirjoitettua tv-viihdettä. Oli miten oli, minä ainakin nautin tuosta viihteestä. 

Ensimmäisessä jaksossa esiteltiin parien parisuhdetestien tulokset. Sinäkin pääset tekemään tuon parisuhdetestin ja halutessasi osallistumaan aiheeseen liittyvään sähköpostivalmennukseen. Tämä on mielestäni hieno mahdollisuus. Samalla kun seuraat parien edesottamuksia telkkarissa, voit lähteä valmentamaan myös omaa suhdettasi parempaan kuosiin. 

Tai huonompaan. Itsellä ainakin tuntuvat valmennusyritykset yleensä kaatuvan riitelyyn. Me teimme avopuolison kanssa parisuhdetestin lauantaina, ja samalla tilasin omaan sähköpostiini tuon valmennuksen. Tuloksemme eivät olleet kovin mairittelevat, mutta siitä lisää myöhemmin.

Toisessa jaksossa nähtiin viikon kestävän avioliittoleirin ensimmäisen päivän tapahtumia. Huomenna tiistaina 9.2. ohjelma jatkuu. Odotan jo innolla. Ohjelma on myös katsottavissa Ylen Areenassa.

Mitä mieltä sinä olet ohjelmasta?


P.S. Mitä pidät blogin uudistuneesta ulkoasusta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.