tiistai 2. joulukuuta 2014

Internetdeittailun aloitusrepliikkejä

Keräsin tähän mieleenpainuvimmat saamani aloitusrepliikit internetdeittailun ihmeellisestä maailmasta. Lukeminen ja mallin ottaminen omalla vastuulla. Tekstit suoria lainauksia kirjoitusvirheineen kaikkineen, mutta henkilön tunnistamiseen viittaavat asiat kursivoitu piiloon.

Ällöttävin


Moikka.. Paikkakunnalla sulle olis juuri etsimäsi mies.. Oikeen mukava, erittäin keskustelutaitoinen, miehekäs , ei mikään kaunispoika kylläkään.. 182 cm 85 kg .. valokuvaan, metsästän, kalastan, luen, kokkailen,pohdiskelen maailman menoa monelta eri kantilta..siis elän.. seksissä sun nautinto on johtotähteni ja myös minun..nuolen mielelläni ja kalu on paksu ja tarvittaes kestäväkin.seisoo 2-3 tuntii vaikka välil sperma lentäiski. suonikas ja suuriterskainen..15 cm ympärys.
Kuvia saat meiliossaa vastaan :-)

-> Öö, meinasin ensin kirjoittaa, etten tietenkään vastannut mitään, mutta tulipa nyt sellainen muistikuva, että saatoin jopa ihan piruuttani tilata niitä kuvia. Ja sittenhän niitä kuvia sain tästä 15 sentin ympärysmittaisesta elimestä. En kuitenkaan kiinnostunut, enkä jatkanut keskustelua.

Epäsovinnaisin


entäs jos ottaisitkin lähelles..elämääsi molemmat yhtaikaa, miehen ja naisen?
elämänmittaiseen rakkaussuhteeseen kolmisin..yhteisöllisyyttä kauneimmillaan...

-> En innostunut ajatuksesta.

Oikeasti toi on sun eka kysymys?!?


Tervehdys!

Tuossa osoitteessa 4 kuvaani (ei suora linkki!)

http://linkki kuvagalleriaan

Kuvani voin lähettää sähköpostillakin, jos et saa niitä näkymään. Sun nätin kuvan jo näinkin.

Jos susta kiinnostunut mies kysyis tutustumisen yhteydessä asiallisesti seksuaalisestakin puolesta, niin olisiko se pahakin virhe ? : ) Vaikka seksi on pitkälle henkilökemia ja tunnejuttu, jotkut ovat kuitenkin ehdottomia, esim. ei-koskaan-anaaliseksiä.

Haluaisin tietoisesti välttää sellaiseen suhteeseen ajautumista, missä jo alussa tietää, että erimielisyyksiä on kohta luvassa. Oman kullan kanssa intiimienkin toiveiden pitäisi toteutua siten, että halut ovat suht samat jo alunperinkin. En halua, että nainen joutuisi mun takia seksuaalisesti alistumaan tai ”suostumaan”, mutta en myöskään tietoisesti halua epätyydyttävään suhteeseen.

Itsestäänselvyys on mullekin, että pelkkä seksin toimiminen ei riitä, mutta jos se(kään) ei toimi, niin… Lähdin tietoisesti yhdestä vaikeimmasta asiasta liikkeelle.

Pyydän anteeksi, jos viestini loukkasi. Tämän asiallisemmin en osannut asiaani esittää. Netti antoi tällaiselle kiltillekin miehelle mahdollisuuden kysyä kauttarantain mielipidettäs anaaliseksiin silloin-tällöin-harrastettuna ... jota livenä ei niin vain uskaltaisikaan kysyä. : )

Sen kummempaa seksikeskustelua en halua, mutta ehkei tätä kysymystä kannata täysin ohittaakaan. Halukas olen tutustumaan!

Työpaikkani on muuten Paikkakunnalla, koti Paikkakunnalla.

-> Öö, mihin se kysymys jäi?!? Suoraanhan hän ei saanut asiaa kysyttyä edes näin kirjallisesti. En tykännyt lähestymistavasta, joten en jatkanut keskustelua.

Treffeihin johtaneita


Moikka! 

Mitäs jos tutustuttais? :) Voitais aloittaa vaikka puhelinyhteyksillä jo tänään :)

-> Puhuttiin melkein välittömästi puhelimessa, ja tavattiin vielä saman päivän aikana.Treffit eivät kuitenkaan johtaneet mihinkään jatkotoimenpiteisiin.


***

Mua hymyilyttää, koska sä etsit sitä samaa mitä minäkin.. =) Mä oon monesti hiljaa kysellyt, että missä on se mun elokuvien happy ending....se sielunkumppani.. Joka todella uskaltaa rakastaa ja näyttää tunteensa.. Romantikko minäkin. =)

-> Viestiteltiin ja puhuttiin kerran puhelimessa. Puhelun jälkeen en pitänyt enää yhteyttä.

***

Hirveen paljon laitoit kriteerejä mutt nuo on helppo täyttää kaikki. ;) Millois astut elämääni?

-> Ei tainnut kuitenkaan täyttää kaikkia kriteereitä, kun jäi juttu ensitreffeihin. En edes muista kuka tämän alkurepliikin heitti...

Loppupäätelmä


Vaikka seksistä tykkäänkin ja pidän sitä tärkeänä osana parisuhdetta, niin näköjään sitä ei kannata ensimmäiseen replaan laittaa, mikäli kanssani haluaa päästä juttusille.

Olen kuitenkin helposti innostuvaa sorttia, joten minun kanssani toimii parhaiten nopea toiminnan ehdotus, kuten puhelu tai treffit melkein välittömästi. Sittenpähän saa asian pois päivänjärjestyksestä, tai vaihtoehtoisesti löytää sen unelmiensa kumppanin mahdollisimman nopeasti.

Nykyisen miehen kanssa kävi niin, että minä laitoin ensimmäisen viestin, eikä se kyllä mikään kovin kummoinen ollut. Enemmänkin kuulemma vaikutuksen teki se, että se olin minä, nainen, joka tein aloitteen. Mutta oli niin syötävän hyvännäköinen mies, että pakkohan se oli heittää uistin veteen, josko saalis tarttuisi syöttiin kiinni. Ja tarttuihan se. Ja pahasti jumiin jäikin, kun vieläkin kohta melkein vuosi ensikontaktista roikkuu mukana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.