perjantai 5. joulukuuta 2014

Juhlan aika - tämän blogin ensimmäinen kuva

Vau! Tämä on sadas teksti tässä blogissa.

Yleensä en huomaa tällaisia mahdollisuuksia juhlaan, mutta onnekseni huomasin eilen julkaistuani, että kyseessä oli 99. teksti ja tänään on siis aihetta juhlaan.

Juhlan kunniaksi julkaisen ensimmäisen valokuvan tässä blogissa. Tässä kuva joulukalenterista, jonka askartelin miehelle.



Itse kalenteripohja on ikivanha. Oma äitini on sen aikoinaan askarrellut minulle, kun olin pikkutyttö.

Kun käytät mielikuvitustasi, voit nähdä komean miehen seisomassa kalenterin takana pitämässä siitä ylänurkista kiinni. Yksityisyyden suojelemiseksi rajasin hänet kuitenkin kuvasta pois, pahoittelen.

Kiinnitin jokaiselle päivälle paperin, johon on kirjattu jokin palvelu, esim. hartiahieronta 2 min. Palvelulahjakortin lisäksi joka päivälle on kirjattu rakkauteen liittyvä sitaatti. (Sitaatit paljastan 8. joulukuuta alkaen Onnellisen parisuhteen facebook-sivulla.) Tämä oli alkuperäinen suunnitelma, mutta sitten menin hetken mielijohteesta ruokakaupassa vielä ostamaan lisäksi suklaata.

Mies kommentoi neljäntenä päivänä, ettei joka päivälle ole suklaata. Terävä mies, eikö ole. Piikitteli sitten minua, että loppuiko budjetti kesken.

Ei kulta, ei loppunut budjetti kesken. En vain tiennyt monta suklaakarkkia siinä toisessa pussissa oli, kun ostin sen. Toisessa oli kymmenen ja sitten siitä toisestakin paljastui kymmenen. Neljä päivää jäi siis ilman ja valitsin päiviksi pyhät eli sunnuntait ja jouluaaton. Ajattelin, että noina päivinä on jo muutenkin herkkuja tarjolla.

Mutta katsotaan nyt. Reklamaatio on otettu vastaan. Ehkä puuttuviin päiviin vielä ilmestyy jotain ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.