sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kun tiedät mitä haluat, huomaat kun kohtaat hänet

Kirjoitin aiemmin, että olisin löytänyt sielunkumppanini. Pahoitteluni, olin väärässä :-)

Mies otti aikalisän, koska halusi miettiä asioita. Hän halusi miettiä millaisen kumppanin haluaa ja että olenko minä sitten sellainen kuin hän haluaa. Just.

Vinkkinä teille kaikille muille sinkuille. Miettikää ennen kuin aloitatte deittailun, että mitä haluatte ja mitä ominaisuuksia etsitte toisessa. Kerron kohta miksi.

Kestin kaksi vuorokautta aikalisää, kunnes pistin hänet selkä seinää vasten.

Minusta tuntui siltä kuin hän roikottaisi minua narussa. Jos hän päättää haluavansa olla kanssani, hän nostaa minut ylös. Jos hän päättää haluta eroa, hän päästää narusta irti ja antaa minun pudota.

Minulle ei jäänyt muita vaihtoehtoja kuin pudottautua, koska vaikka olisin kiivennyt, hänellä olisi aina ollut mahdollisuus päästää narusta irti tai katkaista se.

Painostin häntä tekemään päätöksen ja lopulta hän sai sanottua, että haluaa vielä deittailla. Hän haluaa etsiä, josko löytäisi jotain parempaa.

Suunnitelmallisuus on hyvästä


Ongelmana tässä vain on se, jos ei tiedä mitä etsii ja mitä haluaa, ei tiedä, kun sen on löytänyt. Tästä syystä on erittäin tärkeää miettiä etukäteen, mitä ominaisuuksia arvostaa kumppanissa ja mitä ei missään nimessä halua.

Laitan myöhemmin harjoituksen tähän liittyen. Minusta se on loistava harjoitus, jos ei oikeasti ole asiaa koskaan aikaisemmin miettinyt.

Toisekseen on hyvä miettiä mitä haluaa, koska sitten sen myös löytää paremmin. Jokainen on varmasti joskus kokenut sen kun on ostanut tai suunnitellut ostavansa uuden auton, takin, laukun tms. Sen jälkeen huomaat kaikki samanlaiset vastaantulevat. Jos itse et olisi tutustunut kyseiseen tuotteeseen, et kiinnittäisi siihen mitään erityistä huomiota, mutta koska olet perehtynyt siihen, tunnistat sen heti kun se tulee vastaan. Eikö kuulosta ihan järkeen käyvältä?

Kolmas syy, miksi tulee etukäteen pohtia mitä ominaisuuksia puolisossaan haluaa ja mitä ei, on se että pystyt ajattelemaan järjellä. Kun aloitat deittailun, tunteet astuvat peliin ja siinä vaiheessa on enää turha järkeillä yhtään mitään. Asiat, jotka ovat täysin sun arvoja vastaan saattaakin mennä sormien läpi, kun hän vaan on niin ihana...

Suunnittele, niin löydät etsimäsi.
Suunnittele, niin osaat pitää kiinni, kun olet löytänyt etsimäsi.

Minusta olisi aika surullista, kun se oikea kävelisi vastaan, eikä tajuaisi sitä. Silloin kirjaimellisesti kävelisi onnensa ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.