torstai 9. lokakuuta 2014

Seksiseuraa yöbussijonosta

Saimme viime viikonloppuna nauttia miesystävän kämppäkaverin saaliin ääntelyistä.

Kämppäkaveri sai saaliinsa yöbussin jonosta. Oli tarjonnut naiselle falafelia, ja tämä oli tarttunut syöttiin. Saalis tuotiin kotiin viiden aikaan aamuyöstä sunnuntaiaamuna.

Me olimme juuri käyneet nukkumaan katsottuamme kolme elokuvaa putkeen. Ulko-ovi kävi. Hetken päästä kuulin puhetta naisen äänellä, mikä miesten kommuunissa tarkoittaa sitä, että jollain asukkaalla on naisvieras.

Eipä kauaa mennyt, kun alkoi kuulua outoja ääniä. Ensin kuulostelin, että ihan kuin joku itkisi, mutta pian äänet yltyivät sen verran, että pystyin ne tunnistamaan. Kyllä, seksiähän siellä harrastettiin ja kyseessä olivat saaliin nautinnon äänet.

Noista äänistä saatiinkin sitten nauttia vielä useampaan otteeseen seuraavan 12 tunnin aikana. Saalis ja saalistaja pysyivät tiiviisti lukittujen ovien takana. Itse kihisin mielenkiinnosta nähdä, millainen saalis on jäänyt kiinni. Äänestä kun oli vaikea päätellä muuta kuin sukupuoli. Toinen johtolanka olivat tietenkin eteisessä olevat kengät, jotka nekin tutkittiin. Kenkien iso koko paljasti saaliin olevan pitkä, sillä harvempi nainen tallustelee kadulla 41 koon kengissä.

En olisi millään malttanut lähteä ulos, etten menetä mahdollisuutta nähdä saalista, mutta itseasiassa ulos meno oli juuri se joka mahdollisti minulle ja miesystävälleni vilauksen saaliista.

Juuri kun olimme palaamassa pyöräretkeltä kotiin, kämppäkaveri saaliineen tuli ovesta ulos. Muut kämppikset olivat nähneet vain saaliin selän, mutta me näimme nyt myös pikavilaukselta kasvot. Miehelle jäi mieleen harmaantuvat hiukset, itse kiinnitin huomiota ryppyisiin kasvoihin.

Kyllä, puumahan se oli. 43-vuotias sellainen, kun mies on 14 vuotta nuorempi. Enpä enää ihmettele, miksi lähti miehen matkaan. Varmaan teki ihan hyvää itsetunnolle, kun nuori mies tulee pokailee.

Hyvää tästä oli se, että yhtäkkiä minä olinkin todella nuori ja kaunis mieheni silmissä. Minuakin kun puumaksi on haukuttu 1,5 vuoden ikäeromme johdosta. Kertaheitolla minusta tuli nuori puuma. Kiitän siis vanhempaa puumaa vierailusta, sillä nyt minä en enää olekaan niin vanha ja ryppyinen, kun on nähty jotain vielä vanhempaa ja ryppyisempää.

Eipä mitään. Hauskaahan se oli. Pakkohan meidänkin oli sitten vielä silloin aamuyöstä ruvettava harrastamaan seksiä, kun naapurihuoneessa annettiin mallia. Ei me siinä ähkimisessä kakkoseksi haluttu jäädä.

Traumaattisinta tässä kokemuksessa oli se, että sain kokea kuinka hyvin äänet oikeasti kantautuvat huoneista toiseen. Mietin vain omia ääntelyitäni... Voi pojat, toivottavasti he ovat nukkuneet korvatulpat korvilla... Tai sitten ottaneet tilanteesta kaiken irti, ja masturboineet aidoista ääniefekteistä nauttien.

Lupaan tästäedes yrittää olla todella todella hiljaa. Mutta joku kumma siinä on, että se nautinto vain haluaa purkautua myös äänenä ja sen tukahduttaminen yksinkertaisesti vähentää nautintoa. Onko se sitten sitä, että joutuu keskittymään nauttimisen sijaan siihen, että on hiljaa eikä voi siten rentoutua täysin vai vahvistaako ääntely nautintoa? Veikkaan, että molemmat pitävät paikkansa. Ja jos vain on mahdollisuus ja hyvä rakastaja, niin voi pojat, kyllä tästä tytöstä lähtee ääntä ;-)

1 kommentti:

  1. Kyllä ääntä maailmaan mahtuu ;) ...äännellään jos siltä tuntuu ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.