lauantai 17. tammikuuta 2015

Pari hyvää elokuvaa rakkaudesta

Tällä viikolla on tullut katsottua pari hyvää rakkausteemaista elokuvaa, joita voin suositella muillekin katsottavaksi.

Eat Pray Love - suuria oivalluksia


Julia Robertsin tähdittämä Eat Pray Love ei ole mikään kovin vauhdikas elokuva, mutta se sopi sen hetkiseen matalaan fiilikseeni. Seuraksi suosittelen suklaata ja nenäliinoja.

Vaikka elokuva itsessään ei ollut suuri elämys, nousivat siitä esiin erityisesti uskomattomalla tarkkuudella kuvatut ruokakohtaukset. Ensimmäinen osio - Italiassa kuvattu Eat - oli mielestäni tylsin. Se, mitä minulle jäi siitä käteen oli, että jos tulee syötyä liikaa, ja housut alkaa kiristää, niin osta isommat farkut. En ottanut tätä kuitenkaan uudeksi elämänohjeekseni.

Intiassa kuvattu Pray -osuus antoi minulle valtavan oivalluksen liittyen omaan avioerooni. Kirjoitan tästä myöhemmin oman blogauksensa.

Viimeinen, Balilla kuvattu Love -osuus, taasen antoi ajatuksen rakkauteen liittyen:


Kirjoitan tuostakin myöhemmin lisää, että mitä tuo horjuminen minun parisuhteissani on ollut ja miten siitä on selvitty, tai ei ole.

Minulle tuon elokuvan katsominen oli siihen käytetyn ajan arvoinen, saatuani poimittuani nuo kaksi oivallusta.

Elokuvan jälkeen lähdinkin vielä kävelylle saadakseni ajatukseni jäsennettyä uusien ahaa-elämysten myötä.

Crazy Stupid Love - mukavaa viihdettä


Crazy Stupid Love oli elokuvana parempi, mutta itselle tästä ei ainakaan jäänyt käteen mitään omaa elämää koskettavia suuria oivalluksia.

Muuten elokuvan anti oli mukava: muuttumistarina, rakkautta, komea pelimies, rakastumista. Hyvää viihdettä ja hyvän mielen elokuva.

Pelimiestä näytellyt Ryan Gosling pääsi minun seurattavien näyttelijöiden listalle. Kuten hänen vastanäyttelijänsä elokuvassa totesi: aivan kuin hänet olisi photoshopattu, niin hyvässä kunnossa hän oli. Nam. Kelpaisi minullekin, mutta tietenkin vain, jos olisin sinkku ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.