maanantai 19. tammikuuta 2015

Nettideittailu teoriassa

Luin viikonloppuna kirjan nettideittailusta. Nettideitit - uusi onni verkosta? toimii hyvänä johdantoteoksena nettideittailua aloittavalle. Kirja sisältää nettideittailijoille tehdyn kyselyn tuloksia, yleistä ohjeistusta nettideittailuun ja muuta tietoa deittailusta ja parisuhteista.

Näin nettideittailun konkarille teoksesta ei kovin paljon uutta tietoa löytynyt muutamia mielenkiintoisia tilastotietoja lukuun ottamatta. Toki muutamat deittailijoiden kommentit aiheuttivat erilaisia tuntemuksia. Tämä seuraava muun muassa aiheutti kauhun väristyksiä:

”Ensimmäinen tapaaminen on yleensä julkisissa tiloissa, kenties siirrymme jonnekin syömään miehen autolla. Mikäli mies on ollut miellyttävä, tyydytän hänet käsin tai suullani autossa. Ja niin mies on yleensä loukussa.” nainen 49 vuotta

Siis mitä vittua! Oikeasti?

Vaikka mulla olisi hyvin menneet ensimmäiset treffit niin ei ole kyllä ikinä tullut mieleenkään mikään vastaava. Mutta toki, kaikkihan on sallittua rakkaudessa, mutta minä kyllä hoidan oman saalistukseni hieman toisenlaisilla keinoilla. Ja jos vakavampaa suhdetta on etsimässä, niin seksi ei kyllä tule kyseeseen ensimmäisillä treffeillä, ei edes suuseksi tai käsiseksi. Hyi yök. Mutta keinonsa kullakin. Jos tuo toimii hänellä, niin siitä vain. Not my cup of tea.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.