torstai 22. tammikuuta 2015

Tukholman risteilylle

Tänään lähdemme Tukholman risteilylle. Matkaan lähtee kaksi pariskuntaa ja kolme sinkkumiestä. Odotan innolla, mutta myös hieman peloissani.

Olemme käyneet miehen kanssa kaksi kertaa aiemminkin Tukholman risteilyllä. Molemmilla aiemmilla risteilyillä meillä on tullut jotain riitaa tai kitkaa, joten totta kai pelkään, että nytkin tulee jotain ongelmia vastaan.

Erona edellisiin kertoihin on se, että nyt matkaseurue on isompi ja meillä on oma hytti. Aiemmin olemme olleet matkassa toisen pariskunnan kanssa samassa neljän hengen hytissä. Uskon, että oma hytti tuo oman helpotuksensa minun olooni, sillä kaipaan omaa rauhaa ja yksityisyyttä.

Isompi seurue voi myös helpottaa matkaa, sillä välttämättä kaikkien ei tarvitse koko ajan olla yhdessä, ja epäilen, että tuskin seitsemän hengen seurue koko aikaa pysyykään yhdessä.

Mitään suurempia odotuksia minulla ei reissulle ole. Odotan vain mukavaa ja hauskaa ajanviettoa yhdessä. Aiemmilla reissulla varmaan odotukseni ovat olleet liian korkealla, mikä on myös osaltaan ollut luomassa kitkaa ja mielipahaa. Nyt odotan vain hauskaa reissua, josta jää mukavia muistoja. Ei ole mitään, mitä on pakko tehdä. Voi vain nauttia matkasta, seurasta ja siitä mitä eteen tulee.

Ok, myönnän. Yksi asia on, mitä haluan. Jos on mahdollisuus kuvaan laivaan mennessä, haluan, että poseeraamme kunnolla, josko siitä saisi sitten kivan kuvan muistoksi mukaan. Aika kallishan se muisto toki on, että ehkä joku muukin voisi sen kuvan ottaa omalla kameralla.

Meidän viikonloppu alkaa siis jo tänään ja lauantaina palataan arkeen opiskelujen ym. pariin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.