keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Seksifantasia toteen viime yönä

Nimimerkki Mama Lion kirjoitti loistavan, vaikkakin erittäin pitkän tekstin otsikolla Naisen nalkutus paranee panemalla. Loistavaa tekstissä on siis sen sanoma, ei niinkään välimerkkien käyttö. Etenkin tekstiä ääneen lukiessa olisin kaivannut hieman runsaampaa pisteiden käyttöä. Tässä ote:

”Parisuhteissaan haluttomatkin naiset ovat haluttomia usein siksi, että heidän miehistään on tullut hissukoita tossuja, jotka seksiä halutessaan korkeintaan vonkaavat sitä puoliksi anteeksipyydellen. Jos mies sen sijaan tarraisi vaimonsa pyllystä kiinni ja sanoisi, että "kuule muru, nyt minä otan sinut tässä keittiön pöydällä", nainen kostuisi todennäköisesti alta aikayksikön. Kun mies osoittaa haluavansa naista niin kovaa ettei voi pitää edes käsiään erossa hänestä, avaa hänen reitensä ja suutelee kaulaa, nainen unohtaa tekemättömät kotityöt sekunnin murto-osassa ja antautuu miesenergian vietäväksi. Kun mies osoittaa olevansa voimakas, jykevä, naistaan jumaloiva tosimies, nainen ei voi vastustaa häntä. Naisten ehdottomasti yleisin fantasia on tulla puoliväkisin tai kovaa otetuiksi, se kertoo jo aivan selvää tarinaa siitä, millaista itsevarmuutta, periksiantamattomuutta, voimaa ja vahvuutta me nössöiksi muuntuneilta miehiltämme janoamme. Ja miten kipeästi me naiset aivan vaistonvaraisestikin kaipaamme sitä, että saisimme olla naisia ja luolamies tulisi, nappaisi olalle ja kantaisi luolaansa, suojaisi ja turvaisi meitä.”

Luin koko tekstin eilen iltasatuna miehelleni hänen pyynnöstään. Arvaatko mitä siitä seurasi?

Mies tuli ja otti


Yöllä nukkuessani ja unia nähdessäni, yhtäkkiä uneeni kantautui tunne siitä, että joku hyväilee minua ja hieroo klitoristani. Tuo tunne ei lainkaan sopinut uneeni, joten se pakotti minut keskeyttämään uneni ja havahtumaan nykyhetkeen. Olin kuitenkin edelleen puolinukuksissa.

Mies sormeili aikansa ja lopulta käänsi minut kylkiasentoon pois päin hänestä ja tuli takaa sisääni.

En tiedä huomasiko mies missä vaiheessa havahduin siihen mitä tapahtuu. Ainakin varmasti viimeistään siinä vaiheessa hän tiesi minun olevan hereillä, kun vartaloni nytkähteli nautinnosta. Vai onko se niin automaattireaktio, että vartalo tekisi sitä vaikka minä nukkuisinkin. Ei kyllä pitäisi, koska nukkumisen ideahan on, että ihminen pysyy paikallaan, joten vaikka unessa juoksisikin pakoon mörköjä, ei tosielämässä tekisi mitään juoksuliikkeitä.

Kun kliimaksi oli saavutettu ja homma oli ohi, kurottauduin katsoman herätyskelloa - kello oli kolme. Ei muuta kuin pikainen vessakäynti ja takaisin nukkumaan.

Mies kyllä pääsi yllättämään ihan täysin. Hän toki tiesi, että yksi fantasioistani on olla nukkumassa, kun joku tulee ottamaan. Tulipahan tuokin fantasia nyt toteutettua.

Mitäs sitä sitten seuraavaksi keksisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.