torstai 15. tammikuuta 2015

Muuttoviikonloppu

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta. Muutto veikin enemmän voimia kuin etukäteen kuvittelin.

Haluan kuitenkin vielä palata hetkeksi muistelemaan muuttoviikonloppua, sillä se oli, vaikka se ehkä tyhmältä kuulostaakin,  yksi elämäni parhaista viikonlopuista.



Sinä viikonloppuna olin niin rakastunut mieheeni. Hän teki siitä viikonlopusta niin helpon, vaivattoman ja mukavan kuin vain niissä olosuhteissa oli mahdollista. Ikään kuin rakastuin häneen jälleen uudestaan.

Aikaisemmissa suhteissa suuret muutostilanteet kuten muutot ovat vain aiheuttaneet kitkaa, eripuraa ja hampaiden kiristystä, mutta nyt kaikki sujui kuin leikki.

Totta puhuen en muista koska olisin viimeksi ollut niin väsynyt ja puhki, poikki, kuollut kuin sinä viikonloppuna. Fyysisesti olin aivan lopussa, mutta silti harrastimme seksiä muuttoviikonloppuna - kahdesti - ja kaiken lisäksi hyvää seksiä!

Pakkaamisen lomassa esileikkiä


Ensimmäisenä muuttopäivänä perjantaina, kun vielä pakkailin tavaroita vanhassa asunnossa, mies oli jostain kumman syystä koko ajan kimpussani. Kun kumarruin, tunsin hänen kätensä takamuksellani. Kun kiipesin tikkailla, hänen sormensa eksyivät jalkoväliini. Koko pitkä muuttopäivä oli yhtä esileikkiä ja kun lopulta lähempänä puolta yötä saimme vihdoin sängyn kasattua uudessa asunnossa ja lakanat laitettua, harrastimme aivan ihanaa, rajua seksiä.

Tuon perjantain tapahtumien johdosta olin aivan umpilääpälläni ja rakastunut häneen koko viikonlopun. Kuitenkaan siinä ei ollut vielä kaikki. Lisäksi harrastimme aivan ihanaa seksiä vielä sunnuntai-iltana samaisena viikonloppuna. Kaiken lisäksi se oli mielestäni yksi parhaista kerroistamme ikinä. Oikeaa rakastelua. Sellaista kauniit ja rohkeat -rakastelua. Silmiin tuijottelua, suloisia suudelmia ja muuta hempeilyä. Olin aivan myyty.

Sen viikonlopun olin onneni kukkuloilla seitsemännessä taivaassa. Ihana mies ja kaiken lisäksi vielä ihana uusi koti <3

Mutta sitten tuli maanantai, ja mies muutti takaisin omaan kotiinsa. Mutta siitä lisää ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.